pühapäev, 31. märts 2019

kolmas nädal prantsusmaa välispraktikal. ikka elus, vist.

Vabaaeg

Reede peale lõunal käisime veelkord Atlantise kaubandus keskustes, ostsime mõne kingi ja läksime tagasi kodu. Laupäeval käisime vaatamas suurt mehaanilist elevanti ja uurisime niisama linnas ringi, Samal päeval oli ka suur laat, mille tõttu ei sõitnud tramm otse kesklinna. Teed olid kinni ja kallid hinnad, nagu iga suuremat sorti laat.
















Raimo ja Margo Moreau Agencement firmas.

Raimo esimesel kahel päeval lõppetas nädala tellimuse ja siis tõsteti ümber kokkupaneku osakonda.
Margo tõsteti CNC peale ja hakkas vaikselt õppima uut masinat. Raimol oli nüüd sama olukord mis Margol oli kokkupanekus, kui on kiire CNC ruumis, siis tõstetakse peale lõunal teda uuema CNC peale. Margole selgitati CNC põhiosad ära, et ta saaks tööd teha iseseisvalt kuna oli varasemalt uuema CNC peal olnud oli vanema CNC-ga lihtsam tööd teha kuna teadis juba osasi asju. Töö läks sujuvalt ja kiirelt ning oluliselt suuremaid vigu ei olnud kuid mõningad pisi vead olid millele Margo ei oskand tähele panu pöörata nt: CNC oli liiga lärmakas, sae puru oli tööriista ja masina vahel ja tööriist hakkas vibreerima ning teine väike viga oli see, et Margo ei osanud arvestada sellega, et kui on väike detail siis tuleb tugevamini peale lüüa, et detail ei liiguks ja oleks kindlalt paigas. Kuid kui kõik oli selgeks saanud läks töö kiirelt ja sujuvalt ja Margo suutis palju detaile CNC-ga läbi töödelda.









Rando ja Allar Media 6 Agencement firmas. 

Esmaspäeval olid Rando ja Allar koos kokkupanekus, kus läks päev rahulikult kappe pestes ja pakkides. Teisipäeval oli Allar haige ja Rando oli kokkupanekus üksi. Rando sai käsifreesiga detaile välja freesida. Peale freesimist pani ta ka kappi nurga kokku. Kolmapäeval oli Allar ka veel haige ja Rando sai sellel päeval lahtivõtmises olla. Rando pidi ühe kaastöötajaga lahti võtma ühe kappi. Algul tundus lihtne töö aga selgus et ei olnud. Päeva lõppus oli Rando CNC peal. Neljapäeval oli Allar natuke haige aga läks ikkagi tööle. Kappi osad tulid värvimisest ja nad said neile vajalikud furnituurid külge panna. Kokku panna veel ei saanud kuna ruumi puudus oli. Vanu kappe ei oldud veel ära viidud. Saime ka kant masina taga töötada päeva lõppus. Reedel saime lihtsalt koristada. 















Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar